Reply To: 2x-Multi : Owner introductions & current issues.

NewHome Forums RetroTink Products 2x-Multi : Owner introductions & current issues. Reply To: 2x-Multi : Owner introductions & current issues.

#45858
hugox64
Participant

Hi, thanks this is a useful thread to collect responses.

I agree it seems likely not that many have the 2xPro-M so there’s a smaller volume of people testing and finding any issues. Particularly when there are so many different ways to use it, consoles, cables or operating modes etc.

It would be good if people who have used the 2xPro-M in the same or similar set ups could comment regardless of whether they have had a problem or not. For instance with my post I don’t know if this problem is rare or widespread. It could be people out there are using it regularly as I described with no problem and that would be great to know. Then I could troubleshoot more and maybe find how many setup is different. Or if multiple people have the same problem then it adds more weight to there being some incompatibility with the TINK which hopefully could be improved with firmware. But at the moment it’s difficult to put a perspective on this.

1) I’m from the UK

2) Wii (PAL) with PAL ROMs/discs over component cables
a) get image loss playing 576i/50Hz games. get image loss irrespective of using the TINK in 2x or PassThru modes. the problems occur even after a reset.
similar issues encounted with 480i/60Hz but these are normally correctable through a reset.
https://videogameperfection.com/forums/topic/wii-and-retrotink-2xpro-multiformat-image-flicker-playing-interlaced-games/

cheeers,