No picture on my monitor

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #9903
    Voliko
    Participant

    Hi. Got my OSSC but I can’t get any picture at all on my 1080p LCD monitor. Tested NTSC Genesis and Saturn via RGB scart, tested PSP via component. Nothing. I tried the HDMI passthrough feature using 480p mode on the framemeister and that worked but that is definitely not ideal…

    Tried the OSSC on my ancient DLP TV and it worked fine on that. Very disappointing if I can’t get this doesn’t work on my monitor… Any ideas? Thanks.

    #9915
    BuckoA51
    Keymaster

    What make/model of monitor? Do you get the test pattern screen?

    #9921
    Voliko
    Participant

    HP27es (T3M86AA). I don’t get the test pattern screen.

    #9925
    BuckoA51
    Keymaster

    If you’re not even getting a test pattern I’d suggest maybe a cabling problem.

    #9928
    Voliko
    Participant

    Yeah it doesn’t say “unsupported mode” or anything, just nothing at all. I am using a DVI-HDMI adapter, that’s the only thing I can think of. I will order a different one or a DVI HDMI cable and see what happens

    #9931
    marqs
    Participant

    You could try both DVI and HDMI TX modes (in output menu) to see if that makes a difference. If it doesn’t help, I suspect PCB fuse F2 is blown/defective, resulting to no DDC5V signal voltage going into display (some will work without it, some not).

    #9932
    Voliko
    Participant

    I do remember trying that and just tried it again to double-check. Did not make a difference.

    #10006
    Voliko
    Participant

    So what am I to do? Am I SOL?

    #10027
    BuckoA51
    Keymaster

    If you bought OSSC from us you can return it though I’m out of stock of replacements at the moment.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.