OSSC issue with MVS & CPS3

NewHome Forums OSSC & OSSC Pro OSSC – Discussion and support OSSC issue with MVS & CPS3

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #25449
    nonosto
    Participant

    Hello world

    I have an OSSC with a 42w650a Sony HDTV. My HDTv accept only 480p from OSSC. CPS1, 2 & System 16B run well but CPS3 & MVS slot black screen. I have this slot MVS:

    Somone know how to run it please?

    THX

    #25451
    nmalinoski
    Participant

    How are you connecting your CPS3 and MVS to the OSSC?

    #25452
    marqs
    Participant

    MVS and CPS3 are 264-line systems (most “240p” sources are 262 or 263 lines), so their 2x-multiplied output is 528 lines which is not within +-1 lines around nominal 525 which is the tolerance for some TVs.

    #25466
    nonosto
    Participant

    THX all.
    I use SCART input. Hello MARQS how are you. The OSSC I use is a very early DIY kit, with sound chip add on and HDMI output. It run so well.

    So is it possible from OSSC to eliminate the few lines too much?

    THX

    #25468
    Harrumph
    Participant

    No, OSSC can not manipulate the line count like that.

    Only way to get around it is to either get an external scaler, or get a compatible display.

    #25474
    nonosto
    Participant

    THX all.
    I have a very good monitor AOC AG271QG 27′ I will use it. accept all res.

    #25475
    Trixster
    Participant

    Try firmware 0.76 and increase v.active to 256

    I have to do this to get my AES to work with my Panasonic GT50

    #25495
    nonosto
    Participant

    THX for your help. I try it and unfortanelly dont work with my SONY HDTV. It’s definitely dont compatible with exotic resolution.
    So I succes to play with my MVS and CPS3 + OSSC with 4k HDTV of my brother but sometimes sound cut/jump. Do you know how to fix it please?

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.