OSSC No image

Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #39442
    Jackie31
    Participant

    I just bought OSCC and set it up, it’s connected to my Elgato to record YouTube videos but the OBS has no signal and TV is black. I’ve tried to fumble with the remote and its settings but got nothing. I can hear the audio from the console, PS1.

    • This topic was modified 3 months, 3 weeks ago by Jackie31.
    #39462
    BuckoA51
    Keymaster

    Do you get the OSSCs test card pattern on your TV/Capture card?

    #39475
    Jackie31
    Participant

    There was no card coming with the OSSC. I have Elgato HD, would Camlink help?

    #39522
    BuckoA51
    Keymaster

    By test card I mean the grey pattern that shows on the screen when you first power OSSC on.

    #39528
    Harrumph
    Participant

    I suspect you may be using a composite cable (likely a yellow, red and white cable into a scart adapter). In which case you will get sync on OSSC and audio, but no video image.

    #39532
    Jackie31
    Participant

    Yes, I’m using rgb scart to rca but when I asked a YouTuber about this problem he told me to buy this null called Recording OBS HDMI to USB 3.0 Video Capture

    #39533
    Jackie31
    Participant

    Oh, when I turned on the OSSC, there came a grey pattern, yes

    #39534
    Harrumph
    Participant

    No, it’s not rgb scart if it has the yellow, red & white rca. You need to get a proper rgb cable.

    Yes, I’m using rgb scart to rca

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.