Posts disappearing

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • Author
    Posts
  • #39691
    Harrumph
    Participant

    Hi, I updated the OP of the TV compatibility thread. But when hitting post, it disappeared. (I have a backup locally, so no worries though) Attempting to post at the end of thread did not work either. Seems to be locked for me somehow. Can you check what’s going on Bucko?
    Best regards Fredrik/Harrumph

    #39699
    BuckoA51
    Keymaster

    The antispam engine flagged it for moderation because of the high number of links in there. I’ve approved it now. Thanks for all your contributions here!

    #39731
    Harrumph
    Participant

    Cheers!

    #39738
    Jarrah White
    Participant

    The new site seems to have a lot of bugs in it. I post a reply to a thread, and for whatever reason the column denoting the last reply is not updated to mention me. And on at least three occasions in the past month I’ve had to reset my password or got a notification that I had been locked out.

    • This reply was modified 3 weeks, 5 days ago by Jarrah White.
    #39751
    nmalinoski
    Participant

    I post a reply to a thread, and for whatever reason the column denoting the last reply is not updated to mention me. And on at least three occasions in the past month I’ve had to reset my password or got a notification that I had been locked out.

    The last-reply column issue pre-exists the updated site.

    As for the password resets and account lockouts, I haven’t experienced that; closest thing would be occasionally having to log in again (cookie expiration?), but that’s something else that pre-exists the updated site.

    #39792
    Jarrah White
    Participant

    No idea why my account keeps getting locked. I keep getting a scare thinking I’ve been banned or something.

    #39794
    BuckoA51
    Keymaster

    I think the last message thing is just how BBPress works, not sure why they would design it like that though.

    #39800
    Fnnrqwin
    Participant

    I get locked out frequently too. I’ll try to take a screenshot next time it happens. The wording makes it seem like an admin needs to reauthenticate something.

    #39816
    BuckoA51
    Keymaster

    If it’s Jetpack’s brute-force protection thing I’ve disabled it, had too much trouble with it now to trust it any more.

Viewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.