My OSSC Wont Turn On Now

Tagged: ,

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #51578
    Jecht
    Participant

    I went to plug my OSSC in, apparently the power cable had come out when i was organizing my computer area. so i went to plug the power cable into the OSSC and the little LED flashed white and then went blank. now it wont turn on at all!

    #51638
    BuckoA51
    Keymaster

    Did you accidentally connect the wrong psu?

    #51662
    Jecht
    Participant

    i actually think that IS what happened. my ext hdd has a similar plug. and it fits right into the OSSC!
    so its likely i got my chords mixed. well, now with the actual OSSC’s PSU, it still wont turn on 🙁
    the ext hdd psu says it has a 12v output, idk if thats worth noting

    #51692
    BuckoA51
    Keymaster

    Yeah unfortunately you fried it that voltage is way too high 🙁

    #51721
    Jecht
    Participant

    Well damn. There’s no way to repair it? No worries if not. I appreciate the outreach 🙁

    #51727
    Morpheus_79
    Participant

    Of course it’s repairable. You most likely fried some of the voltage regulators:

    OSSC 1.7 – Plugged in wrong PSU

    Short between C95,C18 and C10

    OSSC 1.6 Not Turning on?

    Accidentally plugged in to a 12v adapter, won’t boot

    Accidentally plugged 12V – Burned?

    If you bought your OSSC over VGP you may be able to send it in for repair (‘BuckoA51’ can tell you more about that). If you you’ve built your OSSC yourself or bought it elsewhere you’ll have to repair it yourself.

    #51769
    Jecht
    Participant

    Well the good news is I DID in fact buy it through VGP. And if sending it in for repair is an option, I’d love to do that! Bc I am not so tech savvy.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.